Útok na Titane Kapitola 139 Čas vydania na Crunchyroll, odpočítavanie

PôvodnéÚtok na Titanmanga sa končí 9. apríla JST kapitolou 139, ale kedy táto kapitola skutočne vychádza na západe a kedy si ju budete môcť prečítať – tu jeAOTčas vydania finále spolu s odpočítavaním, na ktorom môžete oči nechať .

Hajime Isayama nakreslená obálka májového vydania časopisu Bessatsu Shōnen Magazine, kde je kapitola 139, poslednáAOTkapitola, bude zverejnená.

  • AOT KONIEC – Myšlienky z mangaky o poslednej kapitole

Útok na Titan139 čas vydania poslednej kapitoly

Po prvé, je dôležité poznamenať, že časopis Bessatsu Shōnen má digitálnu verziu publikovanú v japonských verziách Amazon a Bookwalker. Toto bude zverejnené o polnoci japonského času 9. apríla, čo znamená 8. apríla o 11:00 ET / 8:00 PT / 16:00 GMT.

Zatiaľ čo Crunchyroll nemá uvedený oficiálny harmonogram vydávania manga simulpub, v minulosti boli kapitoly vydávané v rovnakom čase ako v Japonsku. Takže digitálny čas vydania časopisu Bessatsu Shonen Magazine z mája 2021 by mal byť tiež kedy Crunchyroll bude publikovať anglickú verziu Útok na Titankapitola 139: 8. apríla, 11:00 ET / 8:00 PT / 16:00 GMT.

Útok na Titanposledná kapitola 139 – Odpočítavanie do vydania

Kliknite sem pre odpočítavanie do vydania poslednej kapitoly Attack on Titan.

Môžete tiež použiť informačný kanál RSS, aby ste si pripomenuli vydanie kapitoly na Crunchyroll



Majte na pamäti, že skutočné spoilery by sa mali objavovať neskoro v stredu alebo skoro vo štvrtok, pretože časopisy často uniknú niekoľko hodín pred vydaním v Japonsku. Ak sa chcete vyhnúť spoilerom, bude lepšie, keď sa nepozeráte na Twitter, YouTube, Discord a žiadne sociálne médiá, kým nevyjde kapitola na Crunchyroll, ktorú si môžete prečítať.

[Manga] Epizóda 11 „Odpoveď“ (2. časť) „Útok na Titan“ ep11-2