Ako nevyvolať démonického lorda Sezóna 2 Epizóda 2 Dátum vydania, čas, snímky obrazovky, spoilery

Ako nevyvolať Pána démonovje späť túto sezónu anime na jar 2021 s 2. sezónou, adaptujúc ďalšie Diablove dobrodružstvá, keď sa zapletie do nového oblúka s novým waifu Lumachina – tu je čas a dátum vydania epizódy 2 spolu s oficiálnym súhrnom spoilerov a snímkami obrazovky.

https://twitter.com/isekaimaou/status/1381895181549600773

Súhrnné spoilery k 2. epizóde, ukážkové snímky obrazovky

Toto je oficiálny súhrn spoilerov z oficiálnej stránky, ktorý ste skutočne preložili vy. (Nezabudnite, že som nikdy nesledoval Crunchy's Subs, takže možno nebudem používať oficiálne lokalizované verzie pre názvy a výrazy.)

„Po odchode z Faltry sa Diablo a spol, teraz s Lumachinou, dostanú do mesta Zircon Tower v púšti. Diablo sa dopočuje o nedávno objavenom žalári a figúrkach, ktoré sú vlastne žalárom, ktorý vytvoril počas hernej éry. Medzitým Lumachina skončí v hádke s mužom, ktorý si hovorí svätý rytier.“

Odhliadnuc od pôvodného románu, dokonca aj manga je už dávno za týmto bodom (aspoň v Japonsku), takže ak ste si to overili, už ste tento oblúk videli v plnom rozsahu. Je pravdepodobné, že táto sezóna 2 sa skončí tesne pred tým, kde sa manga momentálne nachádza, pričom v kľúčovom vizuáli sezóny je možné vidieť určitú slúžku.

  • COSPLAY -Genshin ImpactCosplay Ganyu
How Not to Summon a Demon Lord Season 2 Episode 2 screenshots 1Snímky obrazovky How Not to Summon a Demon Lord Season 2 Episode 2Snímky obrazovky How Not to Summon a Demon Lord Season 2 Episode 2Snímky obrazovky How Not to Summon a Demon Lord Season 2 Episode 2

Ako nevyvolať Pána démonovČas vydania 2. série, 2. epizódy

Epizóda sa bude prvýkrát vysielať v Japonsku vo štvrtok 15. apríla o 25:28 JST / 12:28 ET / 9:28 PT / 17:28 GMT. Epizóda bude potom dostupná na Crunchyroll Premium o 14:45 ET / 11:45 PT / 19:45 GMT.

Viac oIsekai Maou

Isekai Maou do Shoukan Shoujo Dorei Majutsuje pôvodne ľahký román, ktorý napísal Yukiya Murasaki a ilustroval ho Takahiro Tsurusaki.

Počiatočná línia príbehu sleduje niekoľko klasických vzorov z rozmachu isekai: ultra silný sólový hráč MMORPG je poslaný do skutočnej verzie hry, jeho schopnosti sú nedotknuté. Román, manga a anime boli licencované pod týmto názvomAko nevyvolať Pána démonov. Román môžete získať prostredníctvom klubu J-Novel Club . Manga je v Zábava Seven Seas.



  • ANIME HRY – Zoznámte sa s Blue Protocol, novým MMORPG od Bandai Namco

Ak ste nedaliIsekai Maouešte vyskúšajte, je to určite jeden z najlepších isekai. Čo veľa nehovorí o celkovej kvalite diel podľa trendu, ale rozhodne to stojí za to. S prekvapivo zábavným hereckým obsadením, relatívne dobrým príbehom. A v neposlednom rade vyplazený jazyk a parodická atmosféra. Ktorý nespadá (príliš) do rovnakých vzorcov, z ktorých si robí srandu. Je to zábavná séria, ak nie ste alergický na veľa ecchi.

https://twitter.com/isekaimaou/status/1382272417750392832