Unordinary Episode 234: Predpokladaný čas vydania novej kapitoly

NeobyčajnéWebtoon má milióny čitateľov zo všetkých častí sveta a práve teraz každý, kto pozná túto sériu, netrpezlivo čaká, až si prečíta Epizódu 234.

Ilustroval Uru-chan,Neobyčajnéje populárny Webtoon trochu podobný japonskej mangeMy Hero Academia. Sleduje cestu Johna Doea, tínedžera narodeného vo svete, kde takmer každý má moc. Doe je však zbavený akýchkoľvek právomocí alebo schopností, takže ho všetci nazývajú „mrzák“, čo je titul pre ľudí s nízkou úrovňou alebo bezmocných.

Každý týždeň tvorcovia požehnajú fanúšikov novýmNeobyčajnékapitola a teraz je takmer čas, aby sme si prečítali Epizódu 234 (CH. 240).

Neobyčajný dátum vydania epizódy 234

Pri písaní tohto článkuNeobyčajnéVydanie epizódy 234 (CH. 240) je naplánované na stredu 16. júna alebo štvrtok 17. júna 2021 v závislosti od toho, kde žijete.

Pre čitateľov v Kórei nová kapitola vyjde 17. júna; pre niektorých medzinárodných čitateľov však bude dátum vydania Epizódy 234 16. júna.

Očakávaný čas vydania novej Unordinary Episode

Webtoon priamo neuvádza presné načasovanie vydaniaNeobyčajnénové epizódy. Avšak na základe predchádzajúceho plánu vydania série a niekoľkých diskusií čitateľov Reddit , môžete očakávať príchod epizódy 234 (CH. 240) okolo 19:00 PDT (pacifického času) 17. júna.



Samozrejme, načasovanie sa bude líšiť v závislosti od vášho regiónu, takže tu je očakávaný čas vydania Epizódy 234 pre rôzne regióny:

  • Tichomorský čas: 16. júna o 19:00 PDT
  • Centrálny čas: 21:00 CDT 16. júna
  • Východný čas: 16. júna o 22:00 EDT
  • Britský čas: 3:00 BST 17. júna
  • Európsky čas: 17. júna o 4:00 SELČ
  • Indický čas: 7:30 IST 17. júna
  • Filipínsky čas: 17. júna o 10:00 PHT
  • Austrálsky čas: 17. júna o 11:30 ACST

Kde čítať Unordinary Webtoon?

Spočiatku bola séria k dispozícii na čítanie na Tapas Media. Neskôr ho však z plošiny stiahli. Takže, ak vás zaujíma, kde si prečítať ďalšieNeobyčajnéEpizóda Webtoon a zvyšok seriálu, Webtoons digitálna platforma by mala byť vaším hlavným cieľom.