Čo ak? Dátum vydania, čas a ukážka epizódy 4 odhalené

Po zhliadnutí minulotýždňovej epizódy Marvel'sČo ak?, všetci netrpezlivo čakajú, kedy vyjde ďalšia epizóda. Tu je všetko, čo vieme o pláne vydania nadchádzajúcej epizódy.

Čo ak?je najnovšia animovaná šou Marvel, ktorá skúma rôzne udalosti v multivesmíre. Každá epizóda rozpráva iný príbeh, ktorý má nový pohľad na to, čo sme videli v Marvel Cinematic Universe. Napríklad epizóda seriálu poskytla pohľad na časovú os, kde Peggy Carter vzala sérum supervojaka namiesto Steva Rogersa.

Tretia epizóda bola rovnako úžasná ako predchádzajúca epizóda a teraz sa všetci tešia na epizódu 4.

Čo ak? Ukážka 4. epizódy

Zaujímavosťou je, že Marvel zverejnil plagát preČo ak?Epizóda 4 na potvrdenie, že nadchádzajúca epizóda sa bude točiť okolo Dr. Strange.

Ak si pamätáte, jeden zČo ak? trailery obsahovali dve verzie Dr. Strange, ktoré medzi sebou bojovali. Dá sa teda s istotou predpokladať, že to bude súčasťou epizódy 4.

Tiež, an exkluzívny klip ukazuje, že Dr. Strange bude v epizóde 4 hľadať čarodejníka Cagliostra. Chcel by sa stretnúť s čarodejníkom, aby sa naučil, ako zlomiť'absolútny bod v čase.'



Nakoniec, existujú nejaké špekulácie, že dobrá verzia Dr. Strange by išla proti Dr. Strange Supreme, zlej verzii zobrazenej na plagáte.

Kedy vyjde 4. epizóda Čo ak?

Dátum vydania

Marvel'Čo ak?“ sa riadi týždenným plánom vydávania a vydanie epizódy 4 je potvrdené v stredu 1. septembra 2021.

Čo ak…?je k dispozícii výhradne na sledovanie Disney Plus . Najlepšie je teda predplatiť si službu streamovania, pretože túto reláciu nikde inde nenájdete.

Predplatné sa určite oplatí, pretože platforma ponúka rôzne ďalšie relácie a filmy, vrátaneStar Wars: The Bad Batch,Loki, WandaVision,a viac.

Čas vydania

Disney Plus vydáva nové epizódy každej televíznej relácie na platforme o 12:00 PDT bez akýchkoľvek výnimiek. Dá sa teda s istotou povedať, že práve vtedy budete môcť pozeraťČo ak?‘ Epizóda 4.

Upozorňujeme však, že načasovanie vydania sa bude líšiť v závislosti od vášho regiónu. Aby sme vám uľahčili sledovanie epizódy, tu je presný čas vydania pre rôzne časové pásma:

  • Tichomorský čas: 00:00 PDT
  • Centrálny čas: 2:00 CDT
  • Východný čas: 3:00 EDT
  • Britský čas: 8:00 BST
  • Európsky čas: 9:00 SELČ
  • Indický čas: 12:30 IST
  • Japonský čas: 16:00 JST
  • Austrálsky čas: 17:00 AEST

Čo ak…? Obsadenie

V najnovšej epizóde sa objavil Samuel L. Jackson, ktorý dal hlas Nickovi Furymu, zatiaľ čo Lake Bell bol hlas Black Widow. Každopádne, tu sú niektorí členovia obsadenia, ktorí sa už objavili alebo objavia v nadchádzajúcich epizódach:

  • Benedict Cumberbatch (Doctor Strange)
  • Chris Hemsworth (Thor)
  • Dominic Cooper (Howard Stark)
  • Chadwick Boseman (T'Challa)
  • Don Cheadle (vojnový stroj)
  • Jon Favreau (Šťastný Hogan)
  • Karen Gillan (hmlovina)
  • Benedict Wong (Wong)
  • Lake Bell (Black Widow)
  • Paul Rudd (Ant-Man)
  • Samuel L. Jackson (Nick Fury)
  • Sebastian Stan (Bucky Barnes)
  • Tom Hiddleston (Loki)
  • Jeff Goldblum (veľmajster)
  • Jeremy Renner (Hawkeye)