Čo ak bude odhalený dátum, čas a ukážka vydania 5

Fanúšikovia Marvelu netrpezlivo čakajú na vydanie ďalšej epizódyČo ak.Tu je to, čo vieme o pláne vydania a ukážke epizódy 5.

Čo ak…?je najnovšia show Marvel Cinematic Universe, ktorá skúma udalosti, ktoré sa dejú v rôznych časových osách. Každá epizódaČo akrozpráva iný príbeh a my zažijeme multivesmír, ktorý bol predstavený vLokihofinálny.

Predchádzajúca epizódaČo akbolo potešením pre fanúšikov Dr. Strange, keďže sme mohli sledovať dve verzie čarodejníka idúceho proti sebe. Teraz všetci netrpezlivo očakávajú, akú alternatívnu časovú os preskúma epizóda 5.

Marvel'sČo ak5. epizóda Awaken Zombies

Videli sme pohľad na zombie Avengers v prvom traileriČo ak, takže sme všetci vedeli, že toto je niečo, čo relácia preskúma. Nevedeli sme však, ktorá epizóda bude obsahovať zombie. Marvel to ale našťastie potvrdilČo ak5. epizóda bude epizódou zombie. V skutočnosti sa tvorcovia podelili o dva ukážkové obrázky epizódy s Captain America a Hawkeye v ich zombie avatare.

Kedy vyjde 5. epizóda Čo ak?

Dátum vydania

Marvel'Čo ak?Vydanie 5. epizódy je naplánované na stredu 8. septembra 2021.

Môžete sledovať všetky epizódyČo ak…?výhradne na Disney Plus . Streamovacia platforma je domovom niekoľkých ďalších MCU relácií a filmov, vrátane Loki,Sokol a Zimný vojaka WandaVision. Preto je najlepšie vziať si predplatné, ak ho ešte nemáte.



Čas vydania

Disney Plus aktualizuje knižnicu o novéČo akepizód o 12:00 PDT. Môžete teda očakávať, že epizóda 5 dorazí v rovnakom čase. Ak epizódu v danom čase nevidíte, nezabudnite stránku raz obnoviť.

Samozrejme, načasovanie vydania sa bude líšiť v závislosti od vášho regiónu. Takže tu je presný čas vydania epizódy 5 pre rôzne časové pásma:

  • Tichomorský čas: 00:00 PDT
  • Centrálny čas: 2:00 CDT
  • Východný čas: 3:00 EDT
  • Britský čas: 8:00 BST
  • Európsky čas: 9:00 SELČ
  • Indický čas: 12:30 IST
  • Japonský čas: 16:00 JST
  • Austrálsky čas: 17:00 AEST

Obsadenie filmu „Čo ak?“ od Marvelu

Tu sú niektorí členovia obsadenia najnovšej animovanej show Marvel:

  • Benedict Cumberbatch (Doctor Strange)
  • Chadwick Boseman (T'Challa)
  • Chris Hemsworth (Thor)
  • Don Cheadle (vojnový stroj)
  • Dominic Cooper (Howard Stark)
  • Karen Gillan (hmlovina)
  • Jon Favreau (Šťastný Hogan)
  • Benedict Wong (Wong)
  • Lake Bell (Black Widow)
  • Paul Rudd (Ant-Man)
  • Samuel L. Jackson (Nick Fury)
  • Sebastian Stan (Bucky Barnes)
  • Tom Hiddleston (Loki)
  • Jeff Goldblum (veľmajster)
  • Jeremy Renner (Hawkeye)